Realisations

På senare tid, när jag börjat tänka på framtiden på ett annat sätt än vad jag tidigare gjort, har jag reflekterat en del över mig själv och mitt liv. När jag nu på riktigt börjar fundera på vad jag vill göra med min tid och min kunskap, så kommer också den där stressen och ibland även ångesten som jag så väl känner igen. Den har följt mig och många andra genom alla skeden i livet. Ibland håller den sig på ett hanterbart avstånd men mer än sällan flåsar den en i nacken. Vem är jag, vad vill jag och hur ska jag nå dit jag vill? Troligen kommer jag aldrig ha ett tydligt svar på det, men ändå gör det inte mig mindre oroad.


Det känns som att man redan i den här åldern spelar ett högt spel. Kämpar för att hålla sig över ytan. Tar risken att krascha helt för att bevisa att man är någon att räkna med. Jag vet inte säkert vem det är man försöker övertyga. Kanske det egentligen är sig själv man vill visa sig som starkast inför. Kanske är det den enda åsikten som egentligen räknas, för så mycket vet vi; tror man inte på sig själv kommer ingen annan att göra det heller. 

Det är en hårfin gräns mellan att orka och att inte orka. Och där står man, hela tiden på gränsen för att visa att man är någon. Men står vi där allihopa så är det ju ändå ingen av oss som sticker ut i slutändan, som har det där extra som folk söker. Är det då värt att ändå stå kvar och hoppas att man pallar trycket?

Feelings

"You should never have to apologize for the way you need to be loved."


En mycket viktig person påminde mig om detta härom dagen. Dessa ord träffade nog en öm punkt och berörde mig mer än jag trott.


Ibland går livet i sån hastighet att man glömmer att tänka två gånger. Man hinner inte tänka längre, eller djupare. Varför man känner det man känner. Varför man saknar det man saknar. Ibland måste man säga nej, när det inte längre känns rätt i hjärtat. 
To new beginnings...

Åh, hej!! 


Det var mer än länge sedan sist. Jag har njutit av sommaren så mycket jag kunnat och nu har hösten och allt vad det innebär dragit igång. Jag är peppad och glad över livet just nu, och hoppas att det fortsätter så.

Jag tänker att jag kör en liten summering av vad som hänt i mitt liv den senaste tiden:Semestern med familjen på båten var magisk. Den svenska sommaren visade upp sin finaste sida för oss.

Har haft massor med kvalitetstid med mina hjärtan. Denna kväll strosade vi i Göteborg och åt italienskt. 

En annan kväll blev det istället häng på bryggan. Just den här kvällen kommer jag minnas länge. Vi fick nämligen chansen att överraska vår älskade vän T med en resa som vi länge drömt om att göra. London calling honeys!

Många promenader med mamma och Elsa har sommaren fyllts med. I de stunderna hämtar jag alltid ordentligt med energi och inspiration. Värdefull tid med min älskade familj.

Kick off med simskolan har vi också hunnit med. Kul och lärorik helg och mycket skratt med bland annat den här tjejen. Glad att jag lärt känna henne. 

Gårkvällen blev till en spontan dejt med A. Att prata om livet med sin bästis i solnedgången tappar aldrig sitt värde. 


Tack för den här sommaren. Jag tar med mig alla fina stunder in i den intensiva hösten som ligger framför mig.
<3