En podcast i lurarna

Bonjour!

Jag kom precis in från en powerwalk med Nickys och Chloés podcast i lurarna. Tog en hyfsad lång pw på ca 3 kilometer iallafall vilket var så skönt. En av de skönaste sakerna på länge. Kände mig lite trött efter skolan och nu efter maten begav jag mig ut och detta kommer verkligen bli av oftare. Särskilt när man har en bra podd att lyssna på. 

Imorgon händer inget särskilt. Skönt det med!

Vi hörs senare, kramkram. <3

lite podcasts som jag tänkt lyssna på:Tjejkväll, svarta kläder och vinter

God Morgon! 
Jag sitter på bussen just nu och är påväg mot skolan. Slutar fyra idag men madre hämtar mig så åker vi och handlar för tjejkvällen. Kusinerna, faster och farmor kommer så ska vi äta god mat och spela spel som vi brukar göra, det är fantastiskt mysigt. 

Outfiten idag är svart. Strumpbyxor, Dr. Martens looklikes, klänning, skinnjacka och halsduk, allt i svart. Bekvämt & snyggt! 

Man känner att nästan vintern är i luften just nu. Det är ca 3 grader på mornarna här och man behöver tjockjacka och vantar. 

Vi hörs senare, puss och kram

från förra vintern med tildisThursday, long. day

Hejhopp!

Uppdateringen är inte på topp, jag tror ni märkt det..

En dålig men sann ursäkt är att jag har haft fullt upp. Igår efter skolan var jag på stan med tjejerna, sedan gick jag direkt till dansen och sen cyklade jag hem och då var klockan 8 och sen blev det duschen och sen nana. 

Idag kom jag hem vid fem från skolan för att bussen var försenad och jag slutar ju fyra. Det är ganska segt..

Nu kollar jag på Bondi Rescue och det är väldigt spännande!

Jag ska försöka blogga mer och göra videos på den nya kanalen!

Kramkram

Så snyggt sminkat
Cuteeee