Perfect

Hejhej :)

Vi hade en riktigt mysig kväll igår med massa skratt och gott att äta. Perfekt fredagskväll<3

Idag blir det en perfekt lördagskväll också. Tilda kommer alldeles strax hit och vi ska hitta på någo kul och sen stannar hon över för natten också, finemang. <3 Eventuellt joinar någon mer oss men det får vi se!

Jag har precis städat hela rummet så att mina gäster (mer stamkunder) inte behöver rulla sig i smuts, nejdå så smutsigt var det inte men nu är det riktigt rent och fint, love it :D

Vi hörs senare. :)

den här gjorde jag igår på Idis:

Lovely fridaynight

Good Morning!

Min kropp är helt slut efter igår då vi hade löpträning i skolan. Alla muskler vill bara lägga sig för en nap men skolan kallar, haha!
Idag slutar jag klockan fyra, vilket fjasko på en fredag.. Iallafall så kommer Emelie och Silla efter det för en myskväll. Vi ska äta tacos och massa onyttigt och bara ha det kul! Love it<3

Nu måste jag börja masa mig upp ur fåtöljen, see u later. xoxo

åh vad jag saknar detta.. buuu

DIY och mys

Salut!

Ska alldeles strax sova men ville skriva lite först.

Idag har varit en bra dag. Kort skoldag, inga läxor och varit med kompisar och myst med familjen och varit kreativ. Perfekt kombo. Ni ska få se mitt första DIY-verk strax!

Jag sålde även precis min skinnjacka då jag märkte att den blivit för liten. Snabbsåld så jag snart kan köpa en ny jacka! :)

Nu ska jag nana, godnatt!