Puppy meet

Hejhejhejhej!

Jag ligger ute i soffan på balkongen atm och tar det lugnt. Jag lämnade precis in ett litet samhällsarbete och alldeles strax ska jag skriva klart en religionsinlämning. Religionen är det sista arbetet jag gör för den här terminen!! Det är helt sjukt. Det känns så himla skönt att veta att om någon timma så har jag inget mer plugg på ca tre månader. Halleluhja moment.

Igår var vi på valpträff med lilla Elsa och oj så roligt de hade med varandra. Vi tog en promenad ner till några dammar och mamman kastade sig i först och sen flög ungarna i. Elsa simmade och simmade och man såg hur bra hon mådde. Idag är hon dock tröttare och håller sig undan värmen litegrann.Priorities

Oj oj oj... För en vecka sedan skrev jag att jag inte hade något skolarbete som behövde göras och det var visserligen sant men denna vecka ser det inte lika lugnt ut. Matte-NP hela dagen imorgon, svenskaredovisning på torsdag, engelska- religion- och samhällsinlämning senast fredag respektive söndag. Känner dock att jag ligger relativt bra till, förutom med matten. Jag har inte pluggat någonting extra utöver lektionerna inför imorgon och jag kan varken statistik eller funktioner och grafer. Sannolikhet sitter inte heller i ryggmärgen. Om jag inte har en helt sned självbild så kommer jag ändå att få godkänt med mina kunskaper men jag blir ändå lite nervös. Ska plugga litegrann nu ikväll! 
 
I helgen tog jag dock det lugnt med plugget. Pysslade bokstavligt talat hela helgen i mitt rum. Målade väggar, snickrade ihop möbler och flyttade om. Resultatet blev dock väldigt bra! Nu saknas bara några tavlor. 
 
Nu ska jag äta lite jordgubbar och kolla på BL. Får klämma in lite matte i pauserna... Prioriteringar, you know...
 

V. 20

#Jenni var födelsedagsbarn idag men jag har bara bild på mig och Clara i konfettiregn. I got them skills...

Holaaaaa.

Jag har haft en så skön och mysig helg. Har bara varit med familjen och pysslat med lite allt möjligt, pch knappt haft några läxor!! Det är helt galet hur plugg påverkar ens sätt att slappna av och njuta av stunden. När jag inte har något skolarbete som behövs göras hemma kan jag verkligen återhämta mig real time. 

Jag har inga särskilda planer för veckan heller och det gillar jag. Håller på att fixa i mitt rum litegrann vilket jag ska fortsätta med. Kul att äntligen ha tid att göra lite vad man vill!

Veckan har startat bra för mig och det hoppas jag att den gjort för er också. 
xoxo