Happy Halloween

Imorgon kommer mina tjejer över för Halloweenpartaj. Vi ska käka pizza, spela spel, kolla på skräckfilm och bara ha en härlig kväll.

Jag älskar att klä ut mig, men brukar inte ha några planer på Halloween. Nu har jag en idé och nästan allt som jag behöver till min kostym. Ska kanske knalla iväg imorgon till hobbyaffären och köpa ansiktsfärg. Köpte en palett på leksaksaffären igår men de färgerna svider och är rätt så genomskinliga... Behöver en krämig och täckande för att det ska bli perfekt. Hoppas att jag kan hitta det! Än kan jag inte avslöja vad jag ska klä ut mig till för det ska vara en överraskning... Bilder kommer i veckan!

Work, work, work

Tjabba.

Älskade höstlov. Ska bli så skönt med en vecka att bara göra vad man vill.

Igår hade jag en riktigt slappdag och kikade på för många avsnitt av GG. Jobbade dock några timmar på kvällen! Idag stod mer jobb på schemat, från 7-13. Nu är det dock uppehåll i en vecka så nästa söndag kan jag sova ut.

Om nån timma eller två kommer Tilda på besök och så ska vi ha myskväll. Måla naglarna och äta godis är planerna, vilket låter perfekt i mina öron.

#my loviedovie

A walk with E

Måndag, måndag, måndag.

Fick sova ut ordentligt inatt men ändå var jag lagom seg i huvudet på lektionerna. Dock hade vi en inställd lektion, vilket passade mycket bra just idag.

Eftermiddagen har bland annat bestått av en långprommis med Elsa. Naturen är så fin just nu när löven byter färg och luften är frisk.

Nu på kvällskvisten parkerade jag mig i soffan och kikade på nya, spännande serier. Midnattssol, NAKEN och Tjockare än vatten.

Imorgon blir det en sovmorgon för min del då vi endast har utvecklingssamtal inlagt på schemat. Behöver plugga lite, kör kanske lite träning och på kvällen ska jag sitta barnvakt.

Nu blir det något avsnitt av GG.
Sov gott.