Mitt i veckan

Hej på er! 
Vi är nästan mitt i veckan och för er som kämpar på med jobb/skola, snart är det helg! Här har vi packat ihop litegrann för att bege oss hemåt imorgon, men först ett stopp hos morfar. Jag har verkligen inte gjort något produktivt idag, bara degat inomhus med några undantag för promenader med Elsa. 
En annan sak jag har gjort är att gratta min fina vän Tilda på sin födelsedag. Nu är det hennes tur att fylla 16 och bli lite extra uppskattad för den fantastiska person hon är. Miljoner pussar & kramar till dig T. 
Ikväll ska jag bara mysa framför Modus med familjen.
Kramkram.
#good daysUppför backen

Bon soir!

Första måndagen på länge då jag kunde sova ut ordentligt och göra vad jag vill. Idag har vi för det mesta tagit det lugnt, handlat mat, promenerat med Elsa, övningskört bland fjällen (så vackert) etc. Tog mig ut i skidbackarna för lite backträning, uppför är ju lite jobbigare än nerför kan jag tala om. Sedan stack jag och syrran till badet och bubblade, jösses så skönt. 
Ikväll ska jag bara kolla på tv och läsa lite. 
Hörs imorgon.
Fjällmys

Äntligen uppe i fjällen. Nu väntas en riktigt mysig vecka med familjen, men innan helgen är över blir det både Solsidan, Hellenius Hörna och Bron ikväll. Tacos och lite söndagsmys på det... Oh la la.
xoxo.