31:e

Hej!!
 
Sista oktober idag, tiden bara rinner iväg. Vintern och julen närmar sig vilket jag tycker är kul! Det är mycket i skolan nu efter lovet och dessutom är det prao en vecka. Det kommer göra så veckorna går ännu fortare. 
 
Nu på lovet har jag nästan bara varit hemma och kollat på serier. Onsdagen var ett undantag. Jag och Alice firade Tilda ännu mer. Vi åt en jättegod middag hos henne och sedan åkte vi in till storstan för att kolla på Love, Rosie på bion. Den var verkligen så fin och rolig, sevärd! 
 
Nu ska jag fortsätta kolla på gg, xoxo.. 
 
 
 

Novemberlov!

Heeeeeej!
Flera år sedan sist, typ..
 
Har haft mycket i skolan as usual och inte haft nån blogglust men nu kände jag för att skriva lite. Äntligen har vi fått höstlov!!! Det har varit så efterlängtat. Att få sova ut och hitta på vad man vill om dagarna ska bli så himla skönt och avslappnande. Vi behöver inte prata om att veckorna efter lovet kommer att bli superhektiska med lots of prov, inlämningar och redovisningar.. 
Men jag njuter såklart ändå!!
 
På senaste har jag varit på Gekås 2 gånger (!!), pluggat, tränat och kollat på Gossip Girl. 
Idag firade vi Tildas födelsedag. Hon fyller inte förrens på tisdag men jag ska eventuellt iväg över lovet så vi firade henne lite tidigare. Det var myspys<3
 
Nu kollar jag på Downton!
Hoppas ni mår bra och att ni njuter av lovet, ni som har det då alltså!
Xoxo.
#oldie
 

Tuesday

Holaaaa.
 
Sitter och gör en engelskaläxa atm. Tänkte kolla på Dessertmästarna strax och äta kvällsmat och dricka smoothie. Var på gymmet och tränade förut så nu behöver jag lite mat i magen. 
Fixade också min praktikplats vilket var skönt!
 
Imorgon har jag utv. samtal efter skolan och ska försöka ta tag i en no-inlämning som behöver börjas på asap. ;)
 
Kram<3

okänt.jpg