31/1-16


#yesterdays junk food

Hej! Söndagen har hittills spenderats framför skidor på tv. Typisk söndag under vintern... 
Igår var jag dock ute och for. Jag och Emelie gjorde en del ärenden och åkte också till Ikea och kikade. En mycket mysig gårdag helt enkelt. Dessutom planerade vi en trip till Ullared på onsdag och det ser jag fram emot!

Nu ska jag ta en promenad med Elsa och sen laga lite lunch.


Cards & Bikinis

 
Sitter i soffan med familjen och försöker skriva vidare på redovisningen om Franska revolutionen men koncentrationen sviker mig... 
Tränade med mamma efter skolan och sedan kom Ida och Emelie för lite middag och kortspel. Väldigt mysigt att umgås lite innan Ida åker. Imorgon ska jag träffa Tilda och Alice, och vi ska antagligen gå i butiker. Jag är så sugen på att köpa bikinis även fast sommaren ligger ganska långt bort för tillfället. I och för sig tänker ju jag och mamma gå och simma eftersom det ingick i medlemskapet hos Actic. Vi får väl se om jag skulle hitta något. 
Have a good night, xo xo.
 
 
 
 

New membership

I feel motivated! Jag och mamma köpte nämligen medlemskap på Actic idag där både gym, gruppträning och simning ingår i priset. Ska få lite vägledning av en instruktör på måndag för att prata lite förutsättningar och mål, så att jag kan få ut som mycket som möjligt av träningen. 

Har för övrigt haft en bra dag i skolan. Ska alldeles strax sticka iväg för att sitta barnvakt en stund. Det ska bli roligt!