I julstämning.

 
Good evening!
Jag har verkligen haft en toppenfin helg. I fredags stannade jag en bra stund efter jag slutat, på konditoriet jag praoade på. Igår kväll åkte jag, A och T till Liseberg. Har inte varit där under julen på jättelänge.. Det var så himla fint, alla fina ljusarrangemang och julstämningen. Vi åkte massa karuseller och åt churros. Underbar kväll. 
Idag kom kussarna för julbak. Pepparkakor, lussekatter och knäck blev det. Sedan åkte vi för årets lillejul-firande hos farmor och farfar, tillsammans med hela släkten. Så otroligt mysigt, är så glad att jag har dem allihop.
Imorgon är det start på sista veckan med plugg för iår. Efter fredag är jag klar med alla ämnen för terminen och jag tror ni kan förstå vad jag känner. Oh ja.. Om en vecka är vi dessutom snart påväg mot värmen.
 
Ni får ha en riktigt mysig söndagskväll. Jag ska se på sista Maria Lang, otroligt bra deckare. 
Xo, xo.
 
 
 

GG :(

God eftermiddag.. ;)
 
Praoveckan drog igång igår. Personalen var trevlig och jag har sköna tider! Dock mådde jag inte bra varken igår eller i söndags. Förkyld, huvudvärk, illamående, halsont, osv.. Jag var som sagt där igår men idag fick jag stanna hemma. Näsan bara rinner non-stop och jag känner mig inte kry, får se om jag är bättre imorgon och kan gå!
 
Idag har jag då bara tagit det lugnt. Sett klart alla Gossip Girl-avsnitt, sorgsen..
Nu måste jag skriva klart slöjdredovisningen, tjohoo.
 
Take care, xo. 
 

... Part 1

Bonsoir mes amies. :)

Tilda hoppade in tidigare idag för att det skulle bli någon uppdatering här, bra där T ;)

Idag har jag inte gjort någon särskilt, bara pluggat lite och tränat på gymmet.
Men, imorgon händer det roliga saker. Efter skolan ska jag och girlsen till vårt vanliga ställe och kika i butiker, och sen ska vi.... titta på Mockingjay part 1!! De två tidigare filmerna har ju varit grymma så jag har höga förväntningar. Tror de kommer besvaras.. ;)

Hoppas ni alla mår bra, mys inne och ät gott nu när vädret är som det är.
Xo xo<3
#tänkvärt