Skidor imorgon!!

Hejhejj!

Märkte nu att jag inte bloggade igår, lustigt för att jag har inte tänkt på bloggen alls igår och idag förrens nu!

Igår var jag iallafall med tjejerna och besökte kyrkogården för att hälsa på några nära för vissa av oss.
Sedan åkte vi hem till Anna och åt mellis, pluggade lite, fikade och tjejerna drack te, och sen sminkade vi varann och pratade massor såklart!!

Idag var vi först i skolan då och sen åkte vi till stan. Tilda & Anna shoppade fina grejer och jag och Alice var smakråd. Sen fikade vi på vårat älskade Linnéas<3

Imorgon är det dags för skidor och det ska bli såååå roligt. Bussen går tidigtidigt imorgonbitti så jag går och lägger mig efter Sofias Änglar.
Ska försöka komma ihåg att blogga på bussen imorgon för jag har två timmar dit och två timmar hem att fördriva. Blir säkert lite bilder också!

Puss&Kram

Love innebandy

Blir ett sent inlägg idag men har inte haft så mycket tid till att blogga.

I skolan idag var ju såklart matteläraren sjuk idag också. Orkar inte ens vara irriterad längre.
Som tur var hade jag inte min uppvärmning idag utan det blir näsa vecka tror jag. Vi spelade bara innebandy och det är så satans kul, helt underbart.

Efter skolan så åkte jag hem med mamma och lagade mat nästan direkt och sen var klockan redan 7 nästan och då åkte vi till simhallen och simmade lite och så för vi har problem med vårt vatten hemma och för tillfället fungerar inte duschen så då duschade vi där också.

Nu på kvällskvisten har jag pratat lite med bästa Idispidis och kollat på Maria&Mindy. Väldigt mysigt!

Nu ska jag sova så gott efter en lite seg skoldag, pussochkram!

har jäkligt många väldigt "charmiga" bilder på oss som jag inte har lagt ut förut men vet inte om silla skulle uppskatta det så himla mycket och dom vill jag ha för mig själv (misstolka inte) så jag kan skratta åt, fyfarao vad roligt vi hade det dom dagarna!

Nervös

Goodmorning blogreaderzzz!

Idag är det tisdag och jag ska snart åka iväg till skolan. Börjar med matte och nu hoppas jag innerligt att vår mattelärare är frisk så vi kan få de satans proven. Har väntat i 4 veckor nu och ger snart upp hoppet..

Jag tror också att jag ska ha min uppvärmning på idrotten idag och det är jag nervös för. Efter det är det iallafall innebandy och det ska bli awesome!!

See you^^