ELLE

Äntligen fredag säger jag, och äntligen ledighet! 
Igår slutade jag tidigt, så då pluggade jag och fikade med Tilda och Alice. Blev klar med allt jag ville nu innan lovet, och idag redovisade vi också en muntlig uppgift. Om en dryg timma ska vi sticka iväg och äta med farmor och farfar, och sen åker vi mot fjällen och helgens skicross-tävlingar. Ska bli så roligt att se det live och bara cruisa i backarna. 

Nu ska vovven och jag gå ut, xo xo.

#har lite härlig läsning i helgen

Weekend: over

God kväll! 
Haft en bra helg?
Jag har inte hittat på allt för mycket, utan varit bänkad framför helgens skidor. Igårkväll hade jag dock taco- och mellokväll med Tilda och Alice och ikväll har vi firat mammas födelsedag. Emelie och jag lagade mat och fixade efterrätt och det blev verkligen en mysig eftermiddag och kväll. Thanks honey. 
Nu vill jag bara mysa ner mig i sängen och kolla på The Carrie Diaries. 

Nightie.

#på fredag bär det av för lite sånt här härligt igen, och skicross live på det. kan inte bli bättre.

SATC

Åh hej! 
Veckorna går så himla fort och imorgon är det redan fredag igen. Idag blev det inte mycket skola för min och klassens del då vi gick och kollade på årets hockeymatch mellan två av stans gymnasieskolor. Lektionen efter blev också iställd så då var det bara att promenera hemåt och laga lunch hemma. Jag hade även en PT-timme inbokad idag och det var så välbehövligt. Jag fick så himla bra hjälp med hur jag ska lägga upp träningen för att utvecklas. Ett stort tips om ni känner att ni är lite stillastående vad gäller träning. 
 
Jag skrev ju här tidigare att vi hade planerat att åka till Gekås igår, onsdag. Kom senare på att jag hade två möten i skolan som jag behövde gå på, så vi åkte dit i tisdags istället. Köpte bland annat Sex And The City-boxen vilket jag är väldigt glad att jag gjorde. Nu har jag massa avsnitt att mysa ner mig framför, när jag sett klart The Carrie Diaries. 
 
Har inga planer för morgondagen, vill bara ha en myskväll framför tv:n med familjen.