Saturday plans

Nu är vi äntligen på plats på sommarstället igen. Jag jobbar här nästan hela sommaren så vi kommer hänga här en hel del när skolan slutar. Så härligt när Elsa kan vara ute såpass mycket också! 

Om en liten stund ska jag och mamma sticka till Gekås. Får se vad jag hittar! 

Var på stan i torsdags och gjorde lite vår- och sommarfynd. Ett par jeans, några toppar och en skitsnygg jacka i mockaimitation. Behöver lite mer vårkläder och träningskläder och något av det kanske jag hittar idag. Familjemys

#ska klippa mig på onsdag och vill ha den där längden
Bonjour, bonjour, bonjour!
 
Nu var det länge sedan igen, kan inte förstå att det ALLTID blir så... 
 
En ny vecka har börjat efter en skön helg. I lördags promenerade jag och mamma med Elsa, hejade på kusinen som sprang ett lopp här i stan med min andra kusin Emelie och farmor och följde sedan med dem och kollade på min tredje kusins fotbollsmatch och sen stack vi till Ikea och åt lite lunch på MC. På kvällen gick vi till manifestationen för trygghet i stan. Väldigt mysig familjedag helt enkelt. Igår mådde jag sämre med förkylning och sura uppstötningar men tog ändå en prommis med Alice och åkte till Ikea igen med mamma, systeryster och hennes vän. 
 
Idag är bara förkylningen kvar vilket jag tackar gudarna för. Hade en mycket kort dag i skolan med endast en lektion och sen dess har jag varit på stan litegrann, pluggat och ätit middag. 
 
Nu ska jag möta upp A för ännu en promenad. 
 
Vi hörs och ses.
 
 

A day off

#lilla vovven är inte så liten längre, 26 kg stor
Hey sunshines!
 
Start på ny vecka efter en ganska lugn helg. Dock behövde jag sitta med en naturinlämning igårkväll som tog tid. Skönt att jag fick den inlämnad igår i alla fall! Har inte gjort särskilt mycket i helgen. Träffat Tilda och Alice, tränat och pussat på min vovve. 
 
Idag slutade jag tidigt och imorgon är jag ledig - studiedag! Är så trött i huvudet idag så lite sovmorgon kommer att sitta perfekt. Min pappa fyller dessutom år imorgon så honom ska vi fira imorgonkväll med lite god mat och någon rolig present.