Måndag

Sitter ute på gräset under engelskalektionen & har det så himla bra med mina fina klassisar! En lektion kvar och sen slutar vi. Väl hemma ska jag försöka njuta av solen på balkongen, ska dock ta med mig plugget dit. Det ska nog gå bra. Imorgon är det studiedag vilket ska bli så skönt. Ska använda dagen till att plugga och njuta bara.

#<3


Lycka

Just nu är jag så jävla lycklig. Livet behöver inte vara perfekt för att man ska kunna vara just lycklig & mitt liv är inte perfekt.

Allt känns så himla bra bara. Här jag är nu är helt fantastiskt. Jag mår så otroligt bra här och känner mig så hel på något sätt. Det är obeskrivligt vackert med sjön framför mig och skogen som omsluter en. (Jag är lite klyschig i mitt skrivande men så får det vara. Tillbaka till ämnet!) Jag mår så bra då även hela familjen är med. Vi skrattar och har det så roligt & mysigt och jag känner mig alltid så trygg. Jag är även glad över att våren är här. Nu har man det bästa av året framför sig och den känslan är mäktig.
Om 2 veckor börjar påsklovet och några veckor efter det är praoveckan här, veckan efter far vi till London och veckan därefter tar familjen sommarsemester och troligen åker vi söderut. Sommarlovet är otroligt efterlängtat och jag känner på mig att det kommer bli grymt.
Min kropp mår bra, jag tränar regelbundet och äter så bra och gott jag kan. Försöker att bli lite mer av en livsnjutare och släppa alla onödiga bekymmer.

Jag är lyckligt lottad över att jag kan känna mig så lugn och lycklig. Det är jag värd. Ibland kan livet vara en dans på taggtråd men ibland även en på rosor. <3

#kärlek