Kladdmuffins

Jag tog precis ur de nybakta kladdmuffinsen ur ugnen och ska snart smaka på just en sådan. 
(null)
Jag har inte gjort särskilt mycket idag. Tränade en stund förut, duschade, lagade mat och den övriga tiden har jag mest rullat tummarna. Imorgon blir det lite mer fart och fläng! Jag och Jenni ska hänga i storstan, förmodligen äta lunch på matmarknaden och ska ska vi kika på lite artister på Rix FM. 
Ikväll ska jag inte direkt höja ambitionsnivån, utan jag tänker mig en hederlig kväll i soffan framför en serie.Change of season

Vi är inne i mitten på augusti och folk har börjat jobba igen. Skolorna drar igång nästa vecka och höstkänslan kommer allt närmre. Just nu befinner jag mig nog i en övergångsfas. Det är fortfarande varmt i luften, (även om det inte är lika stekhett som tidigare) och jag flyter mest runt om dagarna, men på måndag drar höstens jobb igång. Som alltid vid den här tiden på året känns det både kul och skönt att komma tillbaka till rutiner och fylla dagarna med något meningsfullt. Jag hoppas och tror att jag får en fin höst i år. Det ska bli en bättre höst än fjolårets, det ska jag se till. 
 
#En sensommarkväll med min skatt förra året. Det var en riktigt fin kväll.
 

Summer 2018

Hörrni, satan i gatan vad dålig jag är på att blogga då... Jag älskar ju min lille blogg så jag förstår inte varför jag inte lyckas skriva. Jaja, det är ju ingen idé att gråta över spilld mjölk. Sen jag skrev sist har jag faktiskt inte gjort så jäkla mycket. Jag har allra mest tagit det väldigt lugnt. Solat, badat, hängt med släkten och vännerna. Gjort samma saker fast i Finland. Ätit mängder av jordgubbar, läst lite böcker, kikat på serier och filmer och gosat med vovvsingen. Exakt det som mina somrar brukar bestå av.