Friday night adventures

Hola!


Det var ett tag sen sist. Det är hektiskt i skolan just nu, troligtvis de mest fullspäckade veckorna hittills under gymnasietiden. Jag håller dessutom på att byta inriktning, vilket betyder ännu mer plugg att ta igen. Det är bara att plugga på helt enkelt. 

Igårkväll stod klassfest på schemat, och innan vi begav oss till den så åt vi fredagstacos hos Vendela och myste. Kvällen blev riktigt lyckad med mycket skratt och dans, och jag och Jenni slocknade hemma igen vid 4 efter lite lifetalk. 


Lördagen har spenderats hemma för det mesta, och jag har plöjt igenom några avsnitt av Chicago-serierna. Imorgon börjar dagen med jobb, och sen blir det träning och mer skolarbete. 

Kram på er.


Mot vinter & snö, mot sol & värme

Jag har en riktigt bra känsla i kroppen, och ser fram emot våren som komma skall. Skolsituationen är hektisk men absolut möjlig att ta sig igenom. FN-rollspelet närmar sig, vilket är både nervigt och väldigt roligt. Simskolan drar igång igen och det blir många nya barn att lära känna. Jag och min partner Sofia har planerat terminen och det känns som att vi verkligen är på banan. 
 
Jag och familjen ser också fram emot sportlovet, då vi sticker till Idre igen och ska kika på skicross-tävlingarna, åka skidor och bara mysa tillsammans. 
 
#från förra årets tävlingar
 
Jag och min syster har ytterligare något som verkligen gör våren extra härlig. Efter påsklovet beger vi oss till en av våra favoritplatser - Fuerteventura - för en vecka med sol och bad. Det förtjänar verkligen min syster. Ska bli underbart att resa tillsammans vi två, och bara ha en massa kvalitetstid. 
 
#bilderna är tagna under den senaste resan dit, vintern 2014
 
 

A's 18th birthday

God morgon på er!
 
Jag har en riktigt lång sovmorgon idag, ända till 11.35 faktiskt. Har dock en hel del plugg som behöver göras, så egentligen borde jag väl inte se det som en sovmorgon... Hela tiden skjuter jag upp plugget så fort jag kan. 
Okej, vi släpper skolan för en stund. 
 
I helgen firade vi Alice som fyllt 18, med middag och mys hemma hos henne. 
 
I söndags hade simskolan uppstartsmöte och utbildning, vilket var både roligt och givande. Ser fram emot att träffa alla nya glada kidz till helgen.
 
Nu ska jag göra i ordning mig. Kram på er. <3