Regular October monday

Hej!

Hoppas att ni haft en härlig helg. För mig har det varit en ganska så intensiv sådan. Avslutade fredagen i skolan med ett stort samhällsprov, innan jag myste med T och A i soffan framför Idol. Högskoleprovet drog igång tidigt i lördags och när det var avklarat fick jag sticka raka vägen till jobbet. Kollade de sista avsnitten av Gåsmamman på kvällen och oh my vad spännande!! Upp tidigt igår för mer jobb och sen hem för att ta det lugnt en eftermiddag. Behövde verkligen dega ett tag. 

Idag var det en helt vanlig måndag utan några spännande händelser. Ganska opeppad och trött men så kan det vara ibland. Ska snart gå och lägga mig med en bok att koppla bort tankarna med ett tag. 

Sov gott. <3

#pics from last week
(null)

(null)

(null)


Busy week

Hej! Hoppas att ni fått en bra start på veckan. Efter att ha varit sjuk i en vecka och haft ögoninflammation i 2 veckor så är jag äntligen på bättringsvägen. Jag har nog bidragit liiite till att det tagit lång såpass tid att bli frisk, eftersom jag både varit i skolan, jobbat och flängt runt övriga timmar under tiden jag mått skit.


Veckan som precis inletts ser ut att bli ganska hektisk för mig, med mycket plugg som måste tas itu med. Får sätta ordentlig fart imorgon. Har bara två lektioner så ska förhoppningsvis hinna med mycket. Idag försökte jag och Alice oss på att plugga inför lördagens högskoleprov, men det gick väl sådär... Vi gav upp på matten ganska direkt och gick istället över till engelska-delen, och att leta balklänningar... 

Mössutprovning

Tredje året på gymnasiet har dragit igång ordentligt med mycket plugg, men vi närmar oss ju faktiskt också studenten för varje dag som går! I tisdags var det äntligen dags för mössutprovning och det var riktigt roligt. Nu är min mössa beställd och jag är så nöjd! Den ska förmodligen vara hemma hos mig i slutet av november!!


#från i tisdags när vi testade storlekar

1