Pyssel

Tjenispenis!

Jag håller på och pysslar lite. Jag gör såna kort som man har om man är typ programledare eller liknande om man glömmer av sig. Jag ska nämligen vara programledare/konfrencier (stavning) på tisdag för att då är det sångtävling på vår skola. Man tävlar klassvis och väljer en låt och sen ska man framföra den med sång, och instrument om man vill. Lite pirrigt att vara programledare för massa människor men det ska säkert gå bra. Vi är ju två programledare, kag och Jepser från min klass. Wihooo :)

Nu är det klart också att Micha ska följa med. Det ska verkligen bli superroligt. Hon har aldrig varit där heller så det ska bli kul att visa henne runt också. Vi blir borta i fem dagar. Nu får vi hoppas på bra väder, sooooool☀
Vi hörs😃

pic 1: korten
pic 2: campingstället från i somras

iPad

Hej allihopa!

Har inte bloggar på några dagar men skitsamma. Hoppas ni hade ett bra påsklov, det hade jag!
Just nu bloggar jag från pappas iPad som han fick i torsdags när han fyllde år. Kanske inte riktigt att det är "hans" för att jag och syrran sitter och spelar osv. På den ganska ofta. Kulkul!
På måndag är det skola igen och jag dör nästan. Men på fredag eftermiddag bär det av till våran säsongsplats och där njuter jag varje sekund av livet. Min bästa vän ska kanske följa med också. Vi får hoppas på det! Jag kommer hem på tisdag eftermiddag iochmed att det är kristihimmelfärds då. Love life then.
Hoppas allt är bra med er!

Snart blir det släktkalas för pappa och det ska bli myselimys, saknar min kusin.

Hörs some other time, kisses💛

me and my bff