Done!!

Jag kan inte förklara hur lättad och glad jag är. Klar med hela grundskolan??

Tänk att jag har kämpat på i 10 år. Jag går ut grundskolan, platsen där jag tillbringat nästan varenda dag, tillsammans med många märkliga personer men också vissa som är fantastiska. Vi har spelat fotboll, fått kvarsittning för att vi inte hörde ringklockan, grinat för att kompisar varit elaka men skrattat SÅ mycket åt alla knäppheter. 
Vad jag är tacksam för att ha möjligheten att gå i skolan. Ibland får man sätta saker i perspektiv för att kunna uppskatta det man har. 
Nu är tiden inne att ta ett nytt steg i livet. Gymnasiet börjar i augusti och jag är redo. Men först ska jag ha ett jävla bra sommarlov!!!

#inte lika gammal


Snart över

Holaaa! 

Det var några dagar sedan jag bloggade nu. Har haft så mycket plugg efter skolan, läxor är faktiskt det enda jag gjort.. Efter imorgon har vi dock ingenting kvar, ska bli helt fantastiskt!! *glädjetårar*
Imorgon har vi prov i elektrokemi och det är inte enkelt. Får hålla tummarna att högstadiets sista prov går vägen...

Idag är det precis 14 dagar tills vi får sommarlov.. och 16 dagar tills jag, Emelie och vår farmor åker till London!!!
Vi bokade i måndags och jag är så glad.  Dessutom åker vår klass på skolresa nästa vecka för att tälta. Dagen innan avslutningen ska vi även spela paintball tillsammans! Sen är det student för kusinen också! 
Jag är så glad för allt som komma skall. Det väger verkligen upp allt plugg. 

Jag hoppas att ni mår bra en torsdag som denna. Xo xo. 

#From last summerWeek 22

God morgon!

Dags att kämpa, det är sista riktiga skolveckan nu med massor att göra.. Ungefär 7 olika ämnen där saker ska lämnas in eller prov eller whatever. Ska verkligen försöka göra klart så fort som möjligt! 

Jag hade iallafall en superhelg. I lördags kikade vi på studentbalen och kramades med min drömfina kusin Ida. Hängde med Emelie (2:a kusin) där och sen begav jag med hem till Alice för en Eurovision-kväll. Så mysigt och GO MÅNS!
Igår träffade jag Empan igen och vi hade det så bra så. ;)

Ha en grym vecka, xx. 

#prinsessa