Grandpa

Hejhej!

Jag har jobbat sen i måndags här på campingen men idag kom äntligen farmor, farfar och Emelie hit! De ska vara här över midsommar och dessutom kommer faster och Idis på lördag. Vad jag sett fram emot denna helg! Midsommar + födelsedag kan inte bli annat än bra. 

Något som inte var lika roligt i veckan var att min fina morfar somnade in. Jag är dock väldigt glad för hans skull för nu får han äntligen träffa mormor igen. De får fira midsommar med oss på avstånd istället. Är väldigt tacksam för de åren och de minnena som vi fick/har tillsammans.

#my beloved grandpaWork

#today's workout view

Hej på er!
Hoppas att allt är bra med er. Jag har jobbat här på campingen sedan i tisdags och jobbar imorgon och på lördag också. Imorgon jobbar jag från 9-18 men tiden går fort när det är mycket folk och förhoppningsvis blir det så imorgon. Trivs dock väldigt bra vilket jag är väldigt glad för.

Innan dagens jobb körde jag lite magträning på stranden. Jag hade hela stranden för mig själv och med sjön som låg blickstilla kunde det inte bli så mycket bättre. Efter passet fick det bli ett bad och fasen vad skönt det är att bli avsvalkad så efter träning.

Nu ska jag kika på CPD. 
Sov gott.

Sommarlov

ÄNTLIGEN SOMMARLOV!

Vi hade skolavslutning i fredags och efter det gick jag på en arbetsintervju och sedan käkade jag, Clara och Jennifer lunch hemma hos mig. Sen begav vi oss till min farmor och farfars hus för att där skulle vi ha tjejkväll tillsammans med fler klassisar och sleepover. 
Vi hade en supermysig kväll och morgon och det blev en perfekt start på sommarlovet. 

Nu är vi på sommarstället igen och jag börjar jobba på tisdag. Ska bara njuta av sommarlovet nu och läsa bra böcker. Det låter som en bra plan.