Vacation deluxe

Nu har vi landat på sommarstället. Inte bokstavligen landat, utan mer kommit i ordning och så. Husbilen är på plats och grillen är på. Inte fel. Vi har redan tagit ett dopp och livet är änna härligt. 
Veckans planer är att bada, läsa, bada, äta god mat & bada.

Massa sommarkramar. //27th of June

Hej på er!
Har gått lite segt på bloggfronten... Men, har faktiskt inte gjort mycket alls de senaste dagarna. 
Idag hade jag planer på att träffa Tilda men stackarn har gått och blivit sjuk. Inte roligt! Så, vad har jag för planer idag? Inte mycket. När man sitter i skolan så tänker man på hur mycket man kan göra på sommarlovet, sånt som inte hinns med pga. allt plugg. Men när sommarn kommit så kommer jag nästan inte på något extra spektakulärt att göra. Men, jag är inte mindre glad över sommarlovet för det. Nästa vecka lovas det kanonväder och då ska jag sola & bada. Hur mycket som helst. 
xo xo, // -
 

Grattis Erika.

24/6... För 16 år sedan var jag så nyfödd som man kan bli.

Snart är min födelsedag över för detta år och jag är nöjd. Har bara myst till fullo idag. Kikat på stan och ätit lunch med syrran, lånat massa böcker, kollat på bra serier och ätit thaimat. För mig så kan det inte bli så mycket bättre. 
Dessutom har jag en ny megahäftig badring att dra efter båt, en awesome-sprits när jag bakar, massa smycken att klä upp mig med, en läcker sport-bh att svettas i och hudkräm & tvål att dofta gott med. TACK!

Sov gott vänner, xx.

#nu ska jag läsa