Dan före dan före dan före dopparedan

Nästan bara två dagar kvar till jul!!

Idag var det julavslutning i skolan och sen myste jag och Jennifer på stan. Fick köpt de allra sista julklapparna och åt dessutom en god pastalunch med perfekt sällskap.

Imorgon ska jag byta julklappar med mina girlies och bara umgås.

På fredag åker vi till fjällen för en vecka med skidor, julfirande och en massa kusinhäng och kortspel. Sounds good to me.

#fick bli ett snabbt knäckbak igår. mums...
French in the bathtub

Glad tredje advent! 


Jag har precis lämnat in ett idrottsarbete och ska nu gå och lägga mig i ett bad och plugga massor av franska. Har ett prov imorgon som jag inte prioriterat så värst mycket förrän nu... 

Dagen har spenderats framför tv:n - Vinterstudion - och jag har fortsatt att hosta. Hoppas att de tabletter jag tar mot den kommer igång och hjälper snart. 

Nu ska jag kila, kram på er.

Saturday dinner

Good evening.


Ska alldeles strax lägga undan telefonen och istället läsa en bok, men först vill jag uppdatera lite här. 

Läget är bra. Har varit ute och ätit med mina kussar och farfar som en födelsedagspresent till honom från oss. Annars har jag kikat på skidor mest hela dagen men också gjort några ärenden i stan. Imorgon är simskolan inställd och därför har jag lite mer tid till annat. Ska kolla på skidorna (såklart), plugga och kanske gå ännu några fler ärenden. 

Jag håller alla tummar att jag inte är påväg att bli sjuk, men har hosta som inte vill ge med sig, huvudvärk atm och känner mig lite dåsig. Kan dock bero på hostan. 

Jaja, puss på er & god natt.

#och denna tokstolle (med stålmage som tur är) tryckte i sig hela jästpaketet idag